Nieuwjaarsreceptie  2019 Macrotrends

Een nieuw jaar, een nieuw begin.

Snelle inschrijvingslink: http://bit.ly/mt2019

Beste,

Wat zal 2019 brengen op financieel gebied? Worden de financiële markten nog nerveuzer? Gaan we naar een herhaling van 2008? Welke pijlen hebben de centrale banken nog in hun koker?

Deze, en vele andere vragen, zullen niet alleen mezelf bezig houden, maar ook allen van jullie. Om het nieuwe jaar geïnformeerd in te zetten, organiseer ik daarom voor de eerste keer een heuse "Macrotrends Nieuwjaarsreceptie":

 

Het concept is eenvoudig: we starten om 14:00 in de namiddag, en tegen 17:00 praten we na bij een natje en een droogje. De ideale gelegenheid om andere beleggers te leren kennen die vast met dezelfde vragen zitten.

De middag ziet er als volgt uit:

Eerst begin ik met een macro-economische analyse over 2019, en hoe we daar micro-economisch op kunnen reageren. Goud speelt natuurlijk een belangrijke rol, maar niet enkel dat. Deze keer ga ik spreken over een activa-klasse die heus wel interessant is, maar waar slechts weinige mensen aan denken, alhoewel er wel nog vaak een mooi rendement uit te halen valt, en dit in ruil voor weinig afwaardering in het geval van een crash.

Speciaal voor deze gelegenheid ga ik dan ook toelichten waar ik in 2019 zélf mijn geld ga in stoppen. Een investering van 20 000 EUR, die mij binnen dit en drie jaar normaal gezien minstens 26 000 EUR moet opgeleverd hebben. Dat is niet spectaculair, nee, maar het is vooral veilig. En daar gaat het mij om in deze tijden. Wil u weten wat die investering is, kom dan zeker naar dit event.

Daarna komt Erik Geenen aan de beurt, die het zal hebben over de Belgische Nationale Bank, en hoe hij de koers die nu om en bij de 2500 EUR noteert denkt te kunnen brengen op minstens 20 000 EUR. Dat is wél spectaculair, en toch denk ik dat hij realistisch is. In de voorbije maanden is er namelijk héél wat studiewerk verricht, en dat hebben Erik en ik samengebald in een heus "Dossier BNB".

Wie zich registreert voor de receptie, die krijgt dat dossier meteen opgestuurd, alsook mijn Exclusieve Tip; die krijgt u echter pas een paar dagen van tevoren. Ik wil namelijk niet dat de kans om hierin te investeren weg is nog voor u naar de receptie kan komen. Slechts 150 mensen (het maximaal aantal aanwezigen) zullen deze tip vernemen. En slechts een deel daarvan zullen er effectief aan mee kunnen doen.

Geïntrigeerd? De prijs is 50 EUR. En nee, dat betaalt u heus niet voor het natje en het droogje. Dat betaalt u voor het netwerk, en de opportuniteiten die zo'n netwerk u biedt. De investering waar ik over spreek, namelijk, had ik nooit op de kop kunnen tikken mocht ik al niet zelf vijf jaar lang dit soort van evenementen organiseren. En ook Erik had ik nooit leren kennen, had niet één van de leden van ons netwerk me op zijn kennis en kunde gewezen.

Met andere woorden: hier moét u gewoonweg bij zijn. En wees snel, want 73 van de 150 plaatsen zijn al weg. Dat komt omdat de abonnees van Macrotrends steeds de eerste keur krijgen om zich in te schrijven. Dat hebben ze ook dit keer weer massaal gedaan, en wel omdat ze weten dat zo'n middagen garant staan voor kwaliteit. Wil u dus een plaats, schrijf u dan snel in via deze link: http://bit.ly/mt2019

14:00 - Aanmelding en welkom
14:30 - Investeren in cultuur - Brecht Arnaert + Exclusieve Tip
15:30 - Pauze
16:00 - Centrale banken op hun knieën - Erik Geenen + Speciaal Dossier
17:00 - Receptie met vrije uitloop
18:00 - Afsluiten van de dag

Zo, daarmee is voorlopig alles gezegd. Ik hoop jullie in ieder geval massaal terug te zien. Doorheen de jaren zijn er altijd een aantal gezichten die steeds terugkomen, en dat is fijn. Ik heb er in ieder geval weer reuze zin in!

Tot dan!

Brecht Arnaert

Nog eens de inschrijvingslink:

http://bit.ly/mt2019

PS: Als de bitly-link niet werkt, kopieer en plak dan deze link in uw browser:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgqJAeeqHQ-wzFHfdqq3oPjUABsd0JHXG54jUzBiEPRTuo6w/viewform

 

Nieuwjaarsreceptie 2019 Macrotrends

Een nieuw jaar, een nieuw begin.

20 januari 2019, 14:00 - 18:00,

Van der Valk Hotel, Gentseweg 280,

9120 Beveren, België