Studiedag Psychologische Manipulatie

9/11 als het tipje van de ijsberg

Snelle inschrijvingslink: bit.ly/mt20181021

 Ergens op deze pagina vindt u een speciale kortingscode.

 

Beste,

In 1967 werd in het Amerikaanse Congres de zogenaamde "Freedom of Information Act" goedgekeurd, die stipuleerde dat burgers het recht hadden om gelijk welk document van gelijk welke overheidsinstantie op te vragen en zo publiek te maken.

Daarvan maakte de New York Times gebruik om een document te bekomen dat in de archieven zat van de CIA, de Amerikaanse inlichtingen dienst. Op die manier bekwam men de beruchte nota “1035-960”

Dat document is een intern memorandum, bedoeld voor "propaganda assets" met als zelf-verklaard doel "materiaal te voorzien waarmee de claims van conspiracy theorists weerlegd kunnen worden, zodat de verspreiding van hun theorieën wordt tegengegaan"

Eén van de strategieën die erin staan komt neer op het sociaal isoleren van iedereen die een andere hypothese durft te opperen dan het officiële verhaal. Dat wil dus zeggen dat zélfs gewone mensen, die helemaal niet met conspiracy bezig zijn, toch dat label krijgen.

Die techniek is bijzonder effectief gebleken. Door het woord "conspiracy-theoreticus" te linken aan irrationeel theoretisch gedrag - bijvoorbeeld: hypotheses volhouden die inderdaad al met feiten weerlegd zijn - heeft het een zéér negatieve bijklank gekregen.

Want zeg nou zelf: wie wil het stigma opgespeld krijgen "irrationeel" te zijn? In onze, moderne, volledig op ratio gebaseerde samenleving is dat zowat het ergste stigma dat men kan krijgen. Wie niet "rationeel" is, heeft geen recht van spreken.

De term "conspiracy theorist" is dus een voorbeeld van een "weaponized word": het uiten ervan alleen al roept onmiddellijke emotionele reacties op, die er ironisch genoeg voor zorgen dat ... een rationeel debat niet meer mogelijk is.

Daarmee zijn we meteen aanbeland bij het thema van deze studiedag: psychologische manipulatie. Die begint namelijk niet waar u denkt dat die begint. Het gaat niet om deze of gene False Flag, of een brokje False News. Het gaat om de taal zelf.

Vergelijk gemilitariseerde woorden zoals "holocaust", "nazis", "homofoob", "islamofoob", "extreem-rechts" bijvoorbeeld eens met "Holodomor", "cheka", "heterohater", "oikofoob" en "extreem-links".

Die laatste reeks roept niet zo'n emoties op. Vreemd, niet?

Dat komt omdat die termen niet via de bewust georganiseerde cultuurpolitiek in ons geprogrammeerd zijn geraakt. Zo is het géén probleem om met een T-shirt rond te lopen waarop Mao staat te pronken. Maar doe dat eens met Hitler? Het kot is te klein.

Wie dus een onderzoek wil doen naar de "ware" waarheid, die moet vooral heel erg op zijn emoties letten. Voelt u een trigger, dan wéét u dat er een barrière in uw psyche is geprogrammeerd die u zegt: "Dit gaat te ver". U voelt angst, en daardoor agressie.

Zelf heb ik hier ongeveer vijf jaar mee geëxperimenteerd. Door meticuleus na te gaan bij welke woorden ik een onwillekeurige emotie voelde, kon ik een index maken van het cultureel programma dat op mijn neurologische hardware was geïnstalleerd.

Dat veronderstelt natuurlijk dat u gelooft dat zoiets kan. De meeste mensen geloven dat helemaal niet. Het is één ding om te zeggen dat 9/11 een False Flag is, maar nog een heel ander om te zeggen dat de gehele moderniteit - 400 jaar cultuur - dat is.

En toch is dat de bewering die ik op zondag 21 oktober ga verdedigen. Mijn analyse van 9/11 zal dus maar het minst belangrijke aspect van de dag zijn. Voor mij is het evident dat die hele gebeurtenis een False Flag was.

Toch is dat simpele feit voor veel mensen nog steeds niet duidelijk, en dat is waarom ik eerst anderhalf uur de tijd zal nemen om uit te leggen wat die dag echt gebeurd is. Dit aan de hand van de onmogelijkheid van het officiële verhaal.

Is dat niet saai? Kunt u al niet héél veel YouTube-video's zien waarin elk aspect piekfijn wordt uitgelegd? Wat kan ik mogelijks nog bijleren op zo'n studiedag? Is niet alles al duizend keer gezegd?

Het antwoord is neen.

Om u een voorbeeld te geven: één van de meest verdienstelijke promotors van het vrije onderzoek naar 9/11 is de Nederlandse cabaretier George van Houts. Hij maakte een voorstelling, genaamd "KomPlot", die maar liefst 65 keer volle zalen trok.

Ik bekeek die voorstelling via Youtube, en hoewel het een goeie samenvatting is, besefte ik na het bekijken ervan ook dat hij nog een aantal cruciale data mist. Wat die data zijn vertel ik u natuurlijk hier niet - daarvoor moet u naar de studiedag komen.

Met andere woorden: zijn versie zit héél dicht bij wat volgens mij de waarheid is. Ik denk dat ik nog een betere versie ten berde kan brengen, en enkele observaties die hij heeft gemaakt kan oplossen met een nieuwe theorie.

Van Houts kan namelijk niet uitleggen waarom de stalen constructie tijdens het vallen in stof verandert. Dat is niet erg, want zijn uitleg over hoe de vliegtuigen vervangen zijn door drones in mid-air, op zich, is al héél verdienstelijk.

Maar hij mist dus nog een sleutel om te kunnen uitleggen waarom die stalen balken, van ettelijke centimeters dik, in één keer plots lijken te "verstoffen": in fijn gruis naar beneden vallen, en een enorme stofwolk veroorzaken.

Dat stof, namelijk, is het éérste wat mij opviel. De dag zelf al. Ik kon niet geloven dat een proper gebouw, dat eigenlijk vooral uit staal bestond, zo ongelofelijk veel stof produceerde.

Tot ... ik de sleutel vond.

Die sleutel is van cruciaal belang om te snappen waarom brandweerlieden nog zes maanden na deze aanslag na moesten blussen. Waarom ze allemaal ziek werden en stierven. En waarom de plaats van de aanslag überhaupt "Ground Zero" heet.

Wie die sleutel snapt - en echt ten volle de draagwijdte ervan aanvaardt - die begint pas echt door te hebben hoe psychopatisch deze hele opzet eigenlijk was. En met wat ik weet over occulte symboliek gaat het verhaal nog een héél stuk dieper.

Bekijk bijvoorbeeld dit geval eens van "predictive programming", uit 1987:

Er is geen betere afbeelding om de link tussen 9/11 en ons monetair systeem bloot te leggen. De Twin Towers, namelijk, staan symbool voor de pilaren van de vrijmetselarij, en het internationale symbool voor de dollar is een slang die zich daarrond wikkelt.

Het verhaal gaat dus diep. Zeer diep. En er is heus wel wat meer aan de hand dan deze simpele False Flag. Deze maakt namelijk deel uit van een veel groter plan, dat al in 1776 in de steigers is gezet. In Beieren, Duitsland.

Ik kan hier echter niet alles vertellen. Daarom komen we net samen. In vier lezingen van anderhalf uur - zonder vragen, het spijt me, die moeten dan maar in de pauze - leg ik uit hoe 9/11 een religieuzedaad was, vanuit één bepaalde godsdienst: satanisme.

De dag wordt ingedeeld in vier delen, gebaseerd op vier cruciale vragen:

1) Wat is er effectief gebeurd op 9/11? Hoe kon zo'n massief gebouw van staal inéénzijgen zoals het deed? Dat is de belangrijkste vraag, die nog altijd niet beantwoord is. Thermiet? Thermaat? Neen. Iets véél en veel ergers.

2) Wie zat achter deze aanslagen? We leggen de link met het "Project for a New American Century", zoals van Houts ook deed, maar wij gaan verder - véél verder. Zijn analyse vindt plaats op niveau 2; de onze op niveau 5.

3) Maakt 9/11 deel uit van een groter plan? Hier leggen we de link met het monetair systeem en de geopolitiek, maar ook met het satanistische plan voor een Nieuwe Wereld Orde, waarin wij schuldslaven moeten worden onder één globaal monetair systeem.

4) Wat kunnen wij hier als gewone mensen tegen ondernemen? Een politieke partij oprichten? Een denktank misschien? Deze sessie wil ik  interactief gaan organiseren, zodat jullie als bezoekers van de dag ook elkaar wat beter leren kennen.

Moet ik nu commercieel gaan doen, en u ervan proberen te overtuigen dat het de moeite waard is om op deze dag aanwezig te zijn? Heb ik geen zin in. Dit gaat niet over mij, noch over u, maar over de toekomst van de hele planeet.

Dus: heb ik uw aandacht? Reserveer dan snel uw plaats. De vorige studiedagen, die maar 100 plaatsen hadden, waren meestal binnen de twee weken uitverkocht. En dan nog moest ik tientallen mensen weigeren.

Daarom heb ik voor deze studiedag een grotere zaal voorzien. De studiedag gaat dus niet langer door in Hotel van der Valk Antwerpen, zoals gewoonlijk, maar in Hotel Beveren, dat van dezelfde keten is, en dus garant staat voor dezelfde kwaliteit.

Daar kunnen meer mensen comfortabel plaatsnemen, maar gezien de populariteit van het thema denk ik toch dat u er als de kippen bij moet zijn. Bij deze geef ik u ook de kortingscode mee waarmee u per direct kunt reserveren: MT18EARLY

Daarmee krijgt u 11 % korting op de normale toegangsprijs van 275 EUR. Een verborgen boodschap van de Illuminati? Na onze studiedag zult u daar niet zomaar meer mee lachen.

Het is wél zaak snel te zijn. Omdat de trouwe bezoekers van onze studiedagen en de abonnees van www.macrotrends.be altijd voorrang (en méér korting) krijgen zit de zaal al voor 80 % vol.

Bij deze nog eens de inschrijvingslink: bit.ly/mt20181021

Deze code is slechts geldig voor 10 tickets. Beslis, en klaar.

(Knip en plak de code in het desbetreffende vak, om zo tikfouten te vermijden)

Dit is het programma:

09:00 - Ontvangst en inschrijvingen

09:45 - Opening zaal
10:00 - VRAAG 1: "Welke theorie kan alle observaties rond 9/11 verklaren?" (1,5 uur)
11:30 - Koffiepauze (kwartier)
11:45 - VRAAG 2: "Wie had voordeel bij het opzetten van deze False Flag?" (1,5 uur)

13:15 - Warm en koud lunchbuffet

14:45 - VRAAG 3: "Maakt 9/11 deel uit van een groter plan?" (1,5 uur)
16:15 - Koffiepauze (kwartier)
16:30 - VRAAG 4: "Wat kunnen wij als gewone mensen hiertegen doen?" (1,5 uur)
18:00 - Einde van de dag

Dit is waar we gaan lunchen:

Rest me nog te zeggen dat ik er ENORM veel zin in heb. Ik denk dat het in deze tijden van desinfo en propaganda des te meer nodig is om de zaken tot op het bot te onderzoeken, waar die zoektocht ons ook moge toe leiden.

9/11 mag dan al het meest enigmatische raadsel zijn van onze moderne tijd. Maar eens je door hebt hoe de vork écht aan de steel zit, wordt alles zo klaar als een klontje. Alleen zal u het gevoel hebben dat u zoiets niet kan geloven: het is te ongelofelijk. 

Dat staat perfect in lijn met wat communicatie-genie Marshall McLuhan al begreep: "Alleen kleine geheimen hoeven beschermd te worden. Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof."

Tijd om dat ongeloof eens flink door elkaar te rammelen.

Tot dan!

Brecht Arnaert

Nog eens de inschrijvingslink:

bit.ly/mt20181021

PS: Als de bitly-link niet werkt, kopieer en plak dan deze link in uw browser:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf51YI5tYUvwo-ZozcRFWf7psXzV0Yp_fjNUge-LkTlyKZJhw/viewform

Studiedag Psychologische Manipulatie

9/11 als het tipje van de ijsberg

21 oktober, 09:00 - 18:30,

Van der Valk Hotel, Gentseweg 280,

9120 Beveren, België